Äppelbröd

Vet inte hur många gånger jag har gjort detta fantastiska bröd! Helt underbart när det är varmt från ugnen, och det är bara att röra ihop och skjutsa in i ugnen!

Bikarbonatbröd med äpple:

2 dl havregryn
5dl mjöl
2tsk bikarbonat
½ dl solrosfrön, pumpafrön, linfrön - eller vad du har hemma
1nypa havssalt
4dl naturell youghurt
3msk honung
2st äpple
blandade frön tilltopping

1. sätt ugnen på 175 grader
2. Blanda alla torra ingridienser i en bunke
3. Rör sedan ner youghurten och honungen
4. Riv i äpplerna
5. Rör om ordentligt och häll i en avlång bakform med bakplåtspapper
6. Strö på frön
7. Grädda på nedersta valsen i 80min.




Jag är med och tävlar om månadens blogg how www.matfeed.se


Klart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0